Badín, Turnaj U9 / r. 2007 a mladší / - dňa 13.03.2016

18.03.2016 12:07

 

Organizátor JUPIE FŠMH, športová hala Badín,

Hralo sa systémom 4+1, zápas 25 minút, ihrisko 40 x 20 m, bránka 3 x 2 m, lopta č.3

Vzhľadom na skutočnosť, že v deň turnaja organizátor pristúpil k zmene hracieho času zápasov z 20 na 25 minút.Turnaja sa zúčastnilo 6 družstiev, systémom každý s každým. Naše družstvo odohralo na tomto turnaji päť zápasov.

 

Výsledky našich zápasov podľa poradia:

1.zápas  FK Junior Košice – MŠK Rimavská Sobota   3:2

2.zápas   MFK Tatran Liptovský Mikuláš – FK Junior Košice    1:3

3.zápas   FK Junior Košice – FK Pohronie ZH/Dolná Ždaňa    1:1

4.zápas   FK Junior Košice – JUPIE FŠMH Banská Bystrica    3:1

5.zápas   FK Junior Košice – Dukla Banská Bystrica    3:2

 

Okienko nášho gólostroja:

strelci gólov: Karim Al-Zabidi – 6x, Ivan Mikluš – 4x, Richard Dura – 1x, Marianna Šalitrošová – 2x,

 

Naša zostava:

Michal Hulík, Oliver Lešo, Filip Števula, Samuel Červienka, Karim Al-Zabidi, Marián Kollárik /žiaľ, kvôli chorobe nehral/, Marianna Šalitrošová, Richard Dura, Šimon Topolčani, Rastislav Hrubý, Ivan Mikluš, Ivan Novotný

Na trénerskom poste svoj prvý víťazný turnaj bravúrne zvládol prezident Maťo Kollárik, vedúci družstva: Marek Števula

 

Priebeh turnaja:

V prvom stretnutí sme sa od úvodu prezentovali premyslenou útočnou hrou, už v druhej minúte sme viedli o dva góly. Potom sme nevyužili kopec šancí, dôsledok mohol byť i dvojciferný. Na prvý duel po dlhej ceste sme boli až nadmieru aktívny. V druhom zápase sme nastúpili do rozbehnutého vlaku, súpera sme prevracali z oboch strán, skóre utešene narastalo, zaslúžená výhra. V treťom zápase sa stretli zatiaľ dve družstvá bez prehry. My sme napokon s tímom FK Pohronie uhrali zaslúženú remízu. Škoda, že sme po našom vyrovnávajúcom góle nepremenili náš tlak vo svoj prospech. Vo štvrtom meraní síl s domácim tímom JUPIE FŠMH sme otočili zápas vo svoj prospech z 0:1 na konečných 3:1. Do posledného zápasu sme už nenechali nič na náhodu, nekalkulovali sme, aj keď pred našim súbojom náš rival z Pohronia svoj zápas prehral a práve s Duklou BB. My sme sa pripravili, pokračovali sme v pred míľovými krokmi a získali sme trojgólový náskok, ktorý sme rýchlo stratili. Darmo, bol to náročný duel, fyzicky sme ho zvládli a vyhrali nielen tento duel ale i celý turnaj. Po záverečnom hvizde nastala mohutná explózia radosti v našich radoch. Náš tím pridal aj ďakovačku so šmýkačkou k nášmu fandiacemu publiku. Oceňujem i fandenie hráčov klubu JUPIE FŠMH Banská Bystrica, ktorí nás povzbudzovali počas posledného zápasu vpred, vďaka za krásne športové gesto.

 

Resumé o turnaji:

Oficiálne sme na turnaji U9 a ml. organizovanom JUPIE FŠMH Banská Bystrica nastrieľali trinásť gólov v piatich zápasoch, inkasovali sme sedem gólov. Skončili sme na výbornom prvom mieste, počas turnaja sme neprehrali žiadny zápas. Mali sme najlepšie aktívne skóre /+6/ zo všetkých tímov.

Turnaj hodnotím vzhľadom na naše výkony obrovskou pochvalou pre všetkých hráčov. Herný prejav nášho tímu mal oku lahodiaci vplyv na divákov. Bolo radosť pozerať aké kalamajky s loptou sme predvádzali našim súperom, ktorí s tým mali častokrát problémy. Pretože hracia plocha bola ohraničená mantinelmi, hra bola rýchla a často bez prerušenia. V poslednom zápase sme  si siahli na dno svojich síl. No nebanujeme, však my sa tu v Badíne už cítime ako doma. Po viac ako dvoch rokoch sme prišli, videli a zvíťazili. Krásne pocity. Aj samotný Marek Hamšík by určite mal z Vás radosť!  

Veľké Ďakujem patrí všetkým hráčom, rodičom a priaznivcom. Napriek tomu, že sme vstávali skoro, boli sme pripravení, čoho dôkazom je výsledok. Dnes svoje nadpriemerné výkony podali Karim, Ivko Mikluš, Marianka. Super !!!

LEN TAK ĎALEJ juniori naši. Prajem veľa síl a chuť do futbalu.

 

Prvé tri tímy obdržali poháre  a medaile od organizátora turnaja a vecné ceny od sponzorov- Kofola a Podravka.

Individuálne ocenenia pre hráčov organizátori vyhlasovali, z každého tímu vyhlásili najlepšieho hráča.

Individuálne ocenenie za najlepšieho hráča nášho klubu FK JUNIOR Košice na turnaji si prevzal Karim Al-Zabidi.

Najužitočnejší hráčom v tomto prípade hráčkou na turnaji JUPIE CUP U9 2016 sa stala naša kapitánka Marianna Šalitrošová.

 

 

Výsledková listina turnaj U9 JUPIE CUP v Badíne – 13.03.2016

 

1. FK Junior Košice       13b     13:7

2. FK Pohronie ZH        10b    15:10

3. JUPIE FŠMH BB         7b      6:6

4. MŠK Rim. Sobota       6b      9:12

5. FK Dukla BB               5b      8:9

6. MFK Tatran LM           1b      6:13

 

Hodnotí : Hugáň