Liga prípraviek U10/11, 28. 05. 2016, usporiadateľ FA Benecol Košice.

28.05.2016 21:42

 

Rožňava a Šaca prišli len s jedným družstvom.

 

Výsledky U10:

( kostru tvorili hráči U8 a U9 )

1.stretnutie: FK Junior Košice - FK Junior Šaca        1:5,      Kardoš

2.stretnutie: FK Junior Košice - FA Benecol Košice   0:5

 

Výsledky U11:

1.stretnutie: FK Junior Košice – FK Benecol Košice       2:1   Kubík 2

2.stretnutie: FK Junior Košice – MFK Rožňava              2:4   Kubík, Š. Števula

3.stretnutie: FK Junior Košice – FK Junior Šaca U10      4:1   Kubík, K. Al-Zabidi, Mikluš, PROKS

 

Poznámka: v 3. stretnutí pre neúčasť FK Junior Šaca U11 na lige prípraviek, nastúpili proti nám U10.

 

Zostava: Čančinov, Š. Števula, K. Al-Zabidi, Kubík, Kováč, Medňanský, Proks, Puškár a od 2. polčasu v stretnutí s Rožňavou Mikluš, ktorý nestihol vybaliť kufor po príchode zo školy v prírode a prišiel pomôcť spoluhráčom. Palec hore!
 

Strelci gólov: Kubík 4, Š. Števula 1, K. Al-Zabidi 1, Mikluš 1, PROKS 1. Jeho historický prvý gól v lige prípraviek. Gratulujem!

Prihrávky na góly: Š. Števula 2, K. Al-Zabidi 1, Medňanský 1, Kubík 1.

 

III.turnaj jarnej časti ligy prípraviek U 10+11, sme odohrali na nekvalitnom ihrisku FA Benecolu. Všetci naši zúčastnení hráči podali výkony na hranici svojich možností, okrem 1. polčasu v stretnutí so Šacou. Tam sme hrali komplikovane, na veľa dotykov a bez ponúkania sa do kombinácií. Aj napriek tomu, sme mali rad šancí, ktoré sme trestuhodne zahodili, začo nás súper vytrestal gólom na 1:1. Po „umývaní hláv“ v prestávke, sme zlepšili ponukovú činnosť, hrali sme na menej dotykov a náš zlepšený výkon sme okorenili 3. gólmi. 1. gól po rohovom kope Sajmona dal Rišo, v 2. polčase zvyšoval po Sajmonovom rohovom kope tentokrát Karim, tretí pridal po perfektnej strele z prvej Ivo a skóre po prihrávke od Riša uzavrel FILIP.

 

V 1.stretnutí s FA Benecolom sme po nešťastnom góle, na ktorom sa veľkou mierou pričinil nerovný povrch ihriska, prehrávali 1:0. Hlavne našou veľkou bojovnosťou a nasadením sa nám po peknej kombinácií Rišo – Karim – Rišo podarilo vyrovnať a v poslednej minúte Rišom otočiť výsledok.

 

V 2.stretnutí s Rožňavou sme síce výsledkovo neuspeli, ale herne sme s o rok starším súperom hrali vyrovnanú partiu.  Škoda, že po znížení Rišom na 1:2, nám súper ušiel na 3. góly, čo bolo už pre nás na zvrátenie, resp. skorigovanie výsledku veľa. Na 2:4 znižoval z priameho kopu Sajmon.

 

Poďakovanie rodičom, ktorí zabezpečili účasť detí na lige prípraviek.

 

Tréner Urban Vladimír