Mikulášsky turnaj FK Junior Košice, kat. U8, ročník 2006 a ml.

05.12.2013 16:36

Mikulášsky turnaj FK Junior Košice, kategória U8, ročník 2006 a ml.

Náš team:
Šimon Ondrejka,
Tomáš Géci,
Marko Ivan,
Richard Kubík ,
Šimon Števula,
Šimon Topoľčany,
Ivan  Mikluš,
Marianka Šalitrošová,
Samuel Červienka,
Marián Kollárik,
Alex Tančák,
Jozef Kováč

Výsledky

Základná skupina A góly
FK Junior Košice – ŠK Novohrad Lučenec 3:1 Šimon Števula, Marko Ivan, Richard Kubík
FK Junior Košice – Hrušak team SNV 2:3 Marko Ivan 2
FK Junior Košice – TAP Tarnow  /PL/ 0:1  
FK Junior Košice – Zinedin Užhorod /UA/ x   
FK Junior Košice – FOMAT Martin 3:0 Šimon Ondrejka, Marko Ivan, Richard Kubík
FK Junior Košice – SAFI Prešov 3:0 Marko Ivan 2, Ivan Mikluš
Zápas o umiestnenie – o 5. miesto
FK Junior Košice – FK Šaca x FK Šaca nezúčastnila sa nadstavbovej časti

 

Na „Mikulášskom“ turnaji pre kategóriu U8, ročník 2006 a ml., ktorý usporiadal náš klub FK Junior, sa zúčastnilo 13 mužstiev a 1 mužstvo mimo súťaž /KAC Košice, ročník 2005/. 

Základná skupina „A“, v ktorej bol aj náš tím, odohrala svoje zápasy v telocvični ZŠ na Bruselskej ul. Turnaj sme začali úspešne, keď sme porazili ŠK Novohrad Lučenec 3:1 po peknom výkone počas celého zápasu. Nasledujúci zápas sme prehrali 3:2 s celkovým víťazom turnaja - Hrušak team SNV. Súper mal v tomto zápase navrch, naši sa v skóre doťahovali na súpera, hru v závere vyrovnávali, ale vyrovnať už počas „dlhých“ 12-tich minút nestihli. 

Nasledovala ďalšia prehra s TAP Tarnow 1:0, čo bolo rozhodujúce pre umiestnenie v tabuľke základnej skupiny potrebné pre boj o medaily. Súper bol kvalitný, v základnej skupine prehral iba s Hrušak team SNV. Zo začiatku zápasu ako keby sme sa hľadali, v druhej polovici zápasu už sme mali viacej šancí na strelenie gólu, remíza by bola spravodlivá. 

Ďalšie dva duely v skupine sme vyhrali zhodne 3:0, kde sme boli futbalovejší , tvorivejší a hlavne vrátili sme sa viacej k našej kombinačnej hre, čo nám chýbalo pri prehratých zápasoch. V konečnej tabuľke skupiny „A“ sme obsadili 3. miesto s celkovým skóre 11:5 a ziskom 9-tich bodov. V našej skupine sme nastrieľali najviac gólov zo všetkých mužstiev. 

Zápas o umiestnenie / o 5. miesto/ sme neodohrali s tretím tímom skupiny „B“, nakoľko FK Šaca, náš súper, po základnej časti odišiel z turnaja. 

K celkovému peknému 5. miestu na turnaji hráčke, hráčom a trénerovi nášho tímu gratulujeme, rodičom a klubu ďakujeme za pomoc a celkové organizačné zvládnutie turnaja.

Celkové poradie tímov:
1. Hrušak team SNV
2. S. Užhorod /UA/
3. Galaktik Košice
4.  ...............
5. FK Junior Košice