Šaca , U8 / r.2008 a mladší – 24.01.2016, organizátor FK Junior Šaca

25.01.2016 14:10

 

Hralo sa systémom 4+1, zápas 23 minút, ihrisko 40 x 20 m, bránka 3 x 2 m, lopta č.3

 

Výsledky našich zápasov podľa poradia:

Základná skupina

1. zápas  FK Junior Šaca – FK Junior Košice   2:1

                            strelec gólu: Filip Števula – 1x

2.zápas   ŠK Novohrad Lučenec – FK Junior Košice    3:2

                            strelci gólov: Hani Al-Zabidi – 1x, Filip Števula – 1x

3.zápas   FA Benecol Košice – FK Junior Košice    2:0

4.zápas   MFK Rožňava – FK Junior Košice   3:0

 

Naša zostava: Daniel Kardoš, Matúš Jerga, Filip Števula, Vladimír Čudejko, Ivan Novotný, Hani Al-Zabidi, Dominik Ťukody, Marián Kollárik, Max Kozempel, Viktor Vrábel,

tréner – Marek Šiplák, vedúci družstva: Ladislav Ťukody

 

Priebeh turnaja:

V prvom stretnutí s domácou Šacou sme začali s rešpektom, bojovali sme, nakoniec sme sa ujali vedenia. Potom nastal zlom, chlapci zabudli brániť, súper nás prečíslil a nakoniec sme dvakrát inkasovali.

Druhý zápas proti Lučencu sme tvorili hru, vyhrávali sme 2:0, znovu nastal útlm a za minútu bolo po vedení, začínali sme od začiatku. Žiaľ naše vlastné veľké chyby v obrane ponúkli súperovi góly ako na podnose. Opäť nám víťazstvo ubehlo o vlások.

V treťom meraní síl sme narazili na nášho mestského rivala z Furče na družstvo FA Benecol Košice. V tomto zápase sme ťahali za kratší koniec. V poslednej tretine zápasu sme dominovali, mrzieť nás môže šesť nepremenených striel. Ach Bože, tá koncovka bola žalostná, ostreľovali sme bránu a nič…Tréner sa mohol radami aj roztrhať, no nepomohlo.

V poslednom zápase sa zopakoval skreč nášho brankára Danka. Na palubovke ho vystriedal Filip, čo oslabilo našu útočnú silu. Škoda, v prvých troch dueloch nás podržal. Následne naša hra stratila  iskru, nevedeli sme sa presadiť v útoku, nehovoriac o obrane.

 

Resumé o turnaji:

Oficiálne sme na Novoročnom turnaji U8 a ml. organizovanom FK Junior Šaca nastrieľali tri góly v štyroch zápasoch, inkasovali sme desať gólov. Skončili sme na poslednom piatom mieste.

Naši strelci:  Filip Števula – 2 góly, Hani Al-Zabidi - 1 gól

 

Turnaj hodnotím pozitívne zo strany našej účasti, ukázal nám zrkadlo našej výkonnosti. Niet sa na čo vyhovárať, dlhá, temer mesačná pauza výkonom určite neprospela. Chýba nám viac hernej vyhratosti, kombinácie, disciplíny. A to hlavné - pobehnúť si za loptou a nečakať, kto mi prihrá. A opakujem: behať, behať a pri strate lopty sa vraciame späť do nášho pásma a bránime, nestojíme. Dúfam, že to chlapci pochopia. Do ďalších zápasov im prajem veľa chuti do futbalu.

Našich chlapcov z klubu FK Junior Košice za odvedené výkony chválime, no dnes to bolo iba uspokojivé.

Prvé tri tímy obdržali poháre  od organizátora turnaja. Hráčov všetkých tímov dekorovali zlatou medailou, každé družstvo obdržalo diplom.  Individuálne ocenenia pre hráčov organizátori vyhlasovali, z každého tímu vyhlásili najlepšieho hráča.

Individuálne ocenenie za najlepšieho hráča nášho klubu FK JUNIOR Košice na turnaji si prevzal Filip Števula.

 

Výsledková listina Novoročný turnaj U8 v Šaci  – 24.01.2016

 

1. FA Benecol Košice

2. MFK Rožňava

3. ŠK Novohrad Lučenec

4. FK Junior Šaca

5. FK Junior Košice

 

Hodnotí : Hugáň