Veľkonočný turnaj FK Junior Košice, kategória U8, ročník 2006 a ml., 23.3.2014

26.03.2014 17:05

Veľkonočný turnaj – FK Junior Košice, kategória U8, ročník 2006 a ml., 23.3.2014
 

Náš tím:
Tomáš Géci,
Richard Kubík,
Šimon Števula,
Šimon Topoľčany,
Ivan Mikluš,
Marianka Šalitrošová,
Samuel Červienka,
Michal Hulík,
Karim Al Zabidy,
Oliver Lešo


 

Naše zápasy

Základná skupina "B" góly
FK Junior Košice – Junior Šaca 2:2 Karim Al Zabidy 1,
Marianka Šalitrošová 1
FK Junior Košice – SJFSSOR Užhorod „B“ 2:0 Richard Kubík 2
 
FK Junior Košice – MFK Rožňava 2:0 Richard Kubík 2
 
FK Junior Košice – FA Benecol Košice 3:1 Marianka Šalitrošová 1,
Richard Kubík 1, Ivan Mikluš 1
Semifinále  
FK Junior Košice – Galaktik Košice 0:3
 
Zápas o 3. miesto  
FK Junior Košice – Junior Šaca 3:0 Richard Kubík 1, Ivan Mikluš 1,
Marianka Šalitrošová 1
   


Na prvý zápas na turnaji sme nastúpili proti Junioru Šaca a už v 4. minúte sme dostali gól po chybnej rozohrávke pred našou bránou. V ďalšom priebehu zápasu sme mali niekoľko vyložených šancí, keď sme aj dvakrát nastrelili tyč súperovej bránky. V 8. minúte Karim vyrovnal na 1:1 a v 13. minúte Marianka zvýšila na 2:1 po peknej akcií a prihrávke Riška. Minútu pred koncom sme inkasovali gól a zápas sa skončil remízou aj napriek tomu, že sme mali v zápase prevahu, viacej nevyužitých šancí ako súper, chýbal nám kľud na rozhodujúcu prihrávku. 

Zápas proti Užhorodu B sme zvládli bez väčších problémov, mali sme počas celého zápasu miernu prevahu, keď sa dva krát presadil Riško. Podobný bol aj nasledujúci zápas proti MFK Rožňava. Stretnutie bolo viac vyrovnané ako proti Užhorodu B, ale znova sa pekne dvakrát presadil Riško po prihrávkach Marianky a Ivka. 

Na posledný zápas v základnej skupine sme nastúpili proti Benecolu. Už v 1. minúte sme vyhrávali 1:0 po peknej strele Marianky. Následne súper síce vyrovnal stav na 1:1, ale v 6.minúte Riško strelou nás dostal znova do vedenia. V 11. minúte Ivko upravil stav na konečných 3:1. 

V skupine B sme obsadili 1. miesto so ziskom 10 bodov a skóre 9:3. V semifinále sme nastúpili proti druhému tímu zo skupiny A - Galaktik Košice. V tomto stretnutí sme nezachytili úvod a už v 5. minúte sme prehrávali 3:0. Súper bol v tomto zápase lepší, s rýchlejším pohybom po ihrisku, dominoval nad nami aj fyzickou vyspelosťou. 

V súboji o tretie miesto sme nastúpili proti Junioru Šaca, ktorý prehral semifinálový zápas s Užhorodom A. Naši tento duel zvládli veľmi dobre, od začiatku bojovali a chceli tento zápas samozrejme vyhrať. Bol to z našej strany najlepší zápas na turnaji, keď sa postupne presadili Riško, Ivko po prihrávke Karima a posledný náš gól na turnaji stelila Marianka po zaujímavej prihrávke Samka. Tento zápas sme vyhrali celkom zaslúžene a obsadili sme teda konečné veľmi pekné medailové 3. miesto a naši si odniesli domov bronzové medaily a krásny pohár. 

K umiestneniu na turnaji hráčke, hráčom a trénerovi nášho tímu gratulujeme, rodičom a klubu ďakujeme za podporu a veľmi dobré organizačné zvládnutie turnaja, za čo sme dostali aj poďakovanie od klubu Junior Šaca.


Ocenení hráči nášho tímu:
Richard Kubík – najužitočnejší hráč turnaja


Celkové poradie tímov:
1. SJFSSOR Užhorod
2. Galaktik Košice
3. FK Junior Košice
4. Junior Šaca