X. MIKULÁŠSKY TURNAJ FK JUNIOR KOŠICE, U8 / r. 2008 a mladší / - 8.11.2015

15.11.2015 21:04

 

Hralo sa systémom 5+1, zápas 16minút, ihrisko 40 x 20 m, bránka 3 x 2 m.

 

Výsledky našich zápasov podľa poradia:

Základná skupina

1. zápas  FK Junior Košice – FK Čaňa  1:1

2.zápas   FK Junior Košice – FS Zinedine Uzhgorod /UA/    0:2

3.zápas   FK Junior Košice – SAFI Prešov   3:1

4.zápas   FK Junior Košice - CFT Academy Prešov  3:0

 

Semifinále

5.zápas   FK Junior Košice – CFT Academy Vranov  1:3

 

O 3. miesto

6.zápas  FK Junior Košice – FK Junior Šaca  0:0 / 1:0 p.k./

 

 

Naša zostava: Daniel Kardoš, Matúš Jerga, Filip Števula, Vladimír Čudejko, Ivan Novotný, Hani Al-Zabidi, Dominik Ťukody, Marián Kollárik, Matej Buček, Lukáš Callo

Priebeh turnaja:

Po rannom stretnutí s trénermi v šatni naši chlapci vybehli na palubovku trošku ospalo, striedali sa pasáže boja o loptu s množstvom autov. Nakoniec nás táto remíza na začiatok turnaja mohla mrzieť, mali sme totiž viac z hry. Súperom číslo dva bol minuloročný víťaz z Užhorodu – družstvo Zinedine. Žiaľ, v tomto súboji sme ťahali za kratší koniec, súboj bol nad naše sily, až v treťom zápase chlapci konečne ukázali svoju bojovnosť a vyhrali nad SAFI Prešov zaslúžene.

V poslednom zápase sme úspešne trikrát skórovali a porazili CFT Academy Prešov. Súper ohrozil našu bránku, no nepresne, doplatil na obmedzený počet hráčov.  Po základnej časti postupovali z každej skupiny prvé dva tímy, mali sme šťastie, že po rozpačitom úvode sme nakoniec postúpili do semifinále z druhého miesta. Tu sme sa stretli zoči-voči súperovi z CFT Academy Vranov, ktorý sa cez nás prestrieľal a postúpil do bojov o finále. Nás čakal dôležitý duel o tretie miesto na turnaji. V dôležitom zápase sme nastúpili s Filipom v bráne, ktorý vhodne zastúpil nášho brankára Danka. Zápas sme odohrali výborne takticky, oceňujeme krásne osobné súboje, pochvalu si zaslúžia všetci hráči i tréneri. Víťaznú penaltu strelil Dominik, rozhodujúcu tretiu penaltu zázračne vychytal Filip, vo finále podal zatiaľ svoj najlepší výkon na turnajoch Majko.

 

Resumé o turnaji:

Oficiálne sme na X.ročníku nášho Mikulášskeho  turnaja  U8, nar .2008  a mladší, nastrieľali osem gólov v šiestich zápasoch, inkasovali sme štyri góly. Skončili sme na krásnom treťom mieste. Tešíme sa. Hurá máme bronz.!!!

Naši strelci:  Dominik Ťukody - 4 góly, Filip Števula – 2 góly,

                     Hani Al-Źabidi - 1 gól, Matúš Jerga - 1 gól

Našich chlapcov z klubu FK Junior Košice za odvedené výkony chválime.

Na vyhlásení výsledkov turnaja sme dekorovali najlepšieho strelca, obrancu, brankára a najužitočnejšieho hráča turnaja. Za svoj výborný výkon na turnaji si ocenenie najlepší brankár odniesol náš brankár Daniel Kardoš, srdečne gratulujeme. Individuálne ocenenení hráči si odniesli krásne pamätné dresy, sošky a diplomy. Prvé tri tímy získali medaile a poháre od organizátora turnaja.

 

Individuálne ocenenie za najlepší výkon na tomto turnaji v rámci nášho tímu patrí  zaslúžene všetkým zúčastneným na turnaji - dobrý kolektívny výkon. Takto to hodnotia obaja tréneri Marek Šiplák a Dušan Mikloš.

Veľké poďakovanie za turnaj patrí organizátorom, trénerom, aktívnym rodičom, celej obsluhe v bufete i VIPke, proste všetkým, čo priložili ruku k dielu – dobre zorganizovanému turnaju i všetkým chlapcom, fandiacim rodinným príslušníkom spolu s vedením klubu.

Do budúcna máme ešte rezervy v organizácii, potrebujeme väčšiu iniciatívu našich mamičiek. Oteckovia si zaslúžia za pomoc veľkú pochvalu.!

 

Len tak ďalej naši futbaloví bojovníci !

 

Výsledková listina X.ročník Mikulášsky turnaj U8 – 8.11.2015

 

1. FS Zinedine Uzhgorod

2. CFT Academy Vranov nad Topľou

3. FK Junior Košice

4. FK Junior Šaca

5. SAFI Prešov

6. FAMT Prešov

7. ŠK Novohrad Lučenec

8. FK Čaňa

9. CFT Academy Prešov

10. FA Benecol Košice