ADIDAS (UMBRO) CUP Prešov, 1.-3.2.2013

07.02.2013 13:47
  • Kategórie:  U-8 (r. 2005), U-9 (r. 2004), U-10 (r. 2003), U-11 (r.2002)
  • Kategória - U8 (https://www.football.4sport.sk/index.php?_vysledky_&pid=19)
    Najväčší úspech zo všetkých kategórií nášho klub, ktoré sa zúčastnili turnaja, dosiahli hráči kategórie U8. Jediní postúpili až do štvrťfinále. Zo základnej skupiny postúpili zo štvrtého miesta. Ešte sedem minút pred koncom štvrťfinále bol stav 1:1. Potom sme dostali nešťastný gól na 1:2 a v zapätí, v hre vabank, aj treti na 1:3. Už zápasy vo veľmi ťažkej skupine (družstvá, ktoré skončili v skupine pred nami, obsadili prvé tri miesta v tejto kategórii) ukázali, že táto perspektívna kategória, vie hrat aj proti družstvám najvyššej kvality. O úspech sa zaslúžili hráči: Riki Buko, Milan Géci, Tomáš Géci, Ivan Mikluš, Rišo Kubík, Marko Ivan, Marianna Šalitrošová, Šimon Topolčáni a Matej Varšo,
    Tréner Šiplák a vedenie FK Junior Košice hráčom gratulujú.
  • Kategória - U9 (https://www.football.4sport.sk/index.php?_vysledky_&pid=19)
    Pekný úspech dosiahli aj hráči kategórie U9. Na veľmi kvalitne obsadenom turnaji, postúpili z 3 miesta v skupine do osemfinále. V skupine trikrát vyhrali a dvakrát prehrali. Hrali sme prakticky bez brankára (v bráne sa odvážne vystriedalo viacero chlapcov,  Hugo Hudačin nás v bráne viackrát podržal, no nemohol plnohodnotne nahradiť skúseného brankára. Tradičný strelec tejto kategórie, Bruno Benedik, nastúpil (aj to po chorobe) iba v osemfinále. Chlapci však mohli postúpiť aj do štvrťfinále, ale nezachytili úvod stretnutia. Potom sa hra vyrovnala a v závere mal súper viac šťastia. Predvený výkon a bojovnosť všetkých chlapcov, si zaslúžia pochvalu trénera Šipláka a vedenia FK Junior Košice. Už účasť tejto kategórie v osemfinále je úspechom FK Junior Košice. 
  • Kategória - U10    Aj v tejto kategórii sa naším chlapcom podarilo postúpiť do osemfinále. Po dvoch výhrach a dvoch prehrách skončili v skupine na treťom mieste ,so skóre 12:5.V osemfinále nám však žreb prisúdil súpera z radov najsilnejších - starých známych - Feniks ZHITOMIR z Ukrajiny. Chlapci bojovali a až do 17.min. držali s favorizovaným súperom stav0:0. Nakoniec nás súper prevýšil hlavne kondične a ku koncu zápasu rozhodol strelením troch gólov o svojom postupe do ďalších bojov,v ktorých nenašli premožiteľa a celý turnaj vyhrali. Naši chlapci nakoniec skončili v silnej konkurencii 30.družstiev zo 6.štátov Európy na 13.mieste, keď prehrali iba s víťazom turnaja, druhým/Arsenal Kiev/ a piatym/MK Team/ v celkovom  poradí.Naše výsledky v skupine:
  •                                      Junior - UKS Gwarek ZABRE / PL  9:0                         

                                                  Junior - Arsenal KIEV /UA              1:2

                                                  Junior - VÁC /HU                           2:0

                                                  Junior - Matejka Kinder Team/Sk     0:3 

               Osemfinále                   Junior - Féniks ZHITOMIR /UA         0:3

            Chlapcom ďakujem za bojovnosť a reprezentáciu klubu. Tréner D.M.  

              

    

​