Bardejov, halový turnaj kategórie U7, ročník 2007 a ml., 11.1.2014

13.01.2014 18:20
Halový turnaj prípraviek kategórie U7, ročník 2007 a ml., 11.1.2014

Zúčastnené tímy:

FAMT Prešov, Partizán Bardejov, KSB Ledziny /PL/, Gwiazda Ruda Slaska /PL/, FK Junior Košice

Výsledky:

FK Junior Košice –FAMT Prešov                   2:0     /góly: Marianka Šalitrošová, Šimon Topolčany /

FK Junior Košice – Partizán Bardejov          1:2     /gól: Ivan Mikluš /

FK Junior Košice – KSB Ledziny                     2:0     /góly: Ivan Mikluš, Šimon Topolčany/

FK Junior Košice – Gwiazda Ruda Slaska     0:1    

 

Naši najmladší, kategória U7, ročník 2007 a ml., sa zúčastnili v Bardejove svojho  prvého halového  turnaja.

Usporiadateľ  Partizán Bardejov po skončení turnaja oficiálne nevyhlasoval výsledky, poradie tímov, ale všetky zúčastnené družstva boli ocenené medailou a malými vecnými cenami.

Na základe nášho  neoficiálneho vyhodnotenia podľa výsledkov jednotlivých zápasov, náš tím obsadil 3. miesto za Partizánom Bardejov s rovnakým počtom bodov, ale v náš neprospech rozhodol vzájomný zápas.

Vstup do turnaja sme mali dobrý, prvý zápas s FAMT Prešov sme zvládli  bez veľkých zaváhaní a vyhrali sme ho bez inkasovaného gólu 2:0.

Druhý zápas proti domácemu Partizánu sme začali dobre, keď už v tretej minúte sme vyhrávali 1:0 po akcií z rohového kopu, ktorý dobre rozohrala Marianka Šalitrošová na Ivka Mikluša , ktorý loptu doťukol do brány súpera. Napriek ďalším šanciam sa nám nepodarilo streliť gól, ale naopak inkasovali sme 2 do našej brány. V zápase sme mali územnú prevahu, ale bez gólového efektu.

Tretí zápas proti KSB Ledziny sme zaslúžene vyhrali 2:0, keď sme boli počas celého zápasu lepším tímom.

Prvý gól strelil Ivko Mikluš po peknej akcií Marianky Šalitrošovej, keď loptu dokopol už do prázdnej bránky.  Druhý gól vsietil Šimon Topoľčany krásnou strelou po odraze lopty od súperovej brány.

Posledný zápas sme odohrali proti najúspešnejšiemu tímu turnaja Gwiazda Ruda Slaska. Zápas sme síce prehrali najtesnejším rozdielom 1:0, ale aj na našej strane sme mali vyložené šance, hlavne v druhej polovici zápasu, ktoré sme nepremenili. Škoda, remíza by bola zaslúžená.  Treba uznať aj kvalitu súpera, ktorý mal možno fyzicky navrh, ale futbalovo sme boli minimálne vyrovnaným tímom, keď sme predviedli aj niekoľko kombinačných akcií.

Náš tím na turnaji inkasoval najmenej gólov zo všetkých mužstiev –tri, čo je zásluha  spoľahlivých výkonov brankárov Tomáša Géciho a Šimona Topolčanyho, ale aj zodpovednej hry obrancov.

Všetci naši hráči si zaslúžia pochvalu sa predvedené výkony, bojovnosť a disciplínu. Gratulujeme celému tímu na čele s trénerom Marekom Šiplákom.  Rodičom ďakujeme za podporu detí.

 

Konečné poradie: 1. Gwiazda Ruda Slaska, 2.  Partizán Bardejov,  3. FK Junior Košice, 4. FAMT Prešov, 5.KSB Ledziny

Ocenení hráči:

Oliver Lešo

Marianka Šalitrošová

 

Náš tím:

Tomáš Géci, Oliver Lešo,  Marianka Šalitrošová,  Marián Kollárik, Karim  Al  Zabidi, Miško Hulík, Šimon Topolčany, Ivan  Mikluš