FA Benecol, 1.ročník o pohár primátora Košíc, U8, ročník 2006 a ml., 10.5.2014

15.05.2014 07:56

FA Benecol, 1. ročník o pohár primátora mesta Košice, kategória U8, ročník 2006 a ml., 10.5.2014
 

Náš tím:
Tomáš Géci, Richard Kubík,
Šimon Števula, Šimon Topoľčany,
Alex Tančák, Ivan Mikluš,
Marianka Šalitrošová, 
Samuel Červienka, Michal Hulík,
Marián Kollárik, Jakub Papáč,
Šimon Ondrejka, Jakub Kubinec


 FOTOGALÉRIA
 ďalšie fotky sú aj na stránke: www.sportdokosice.sk

Naše zápasy

  góly
   FK Junior Košice – MFK Košice 1:0 Tomáš Géci
 
   FK Junior Košice – Lokomotíva Košice 0:0
 
   FK Junior Košice – Galaktik Košice 1:6 Richard Kubík
 
   FK Junior Košice – FA Benecol "A" 4:1 Ivan Mikluš, Jakub Papáč 2, Marianka Šalitrošová
 
   FK Junior Košice – Junior Šaca 1:1 Šimon Ondrejka
 
   FK Junior Košice – FA Benecol "B" 3:0 Richard Kubík 2, Šimon Števula
 

 

Vstup do turnaja sme mali úspešný, keď nad MFK sme vyhrali pekným gólom Tomáša Géciho. Zápas bol obojstranne vyrovnaný, naši mali o niečo viacej akcií smerom na súperovu bránku. Gól sme nedostali aj zásluhou pozorného brankára a dobrej obrany. 

V druhom zápase proti Lokomotíve sme mali územnú prevahu počas celého zápasu, ale chýbala finálna kombinácia alebo vydarená strela na strelenie gólu. 

Zápas proti Galaktiku bol v réžií súpera, prehrali sme ho 6:1 a treba uznať, že tento krát boli ich hráči nad naše sily a vyhrali zaslúžene. Z našich hráčov sa presadil v úvode zápasu iba Richard Kubík vydarenou strelou na bránu súpera. 

V súboji s domácim FA Benecol „A“ sme boli strelecky úspešnejším tímom, súperovi sme strelili 4 góly a v závere zápasu sme aj jeden inkasovali. 

V poradí na piaty zápas sme nastúpili proti Šaci a vedeli sme, že víťazstvo by nám zabezpečilo isté druhé miesto. V stretnutí sme vyhrávali pekným gólom Šimona Ondrejku, ale súper vyrovnal na 1:1 a naši hráči sa individuálnou hrou nedokázali viacej presadiť. 

Posledný zápas sme odohrali proti FA Benecol Košice „B“ a vyhrali sme ho 3:0 napriek tomu, že sme celý zápas boli na súperovej polovičke ihriska. Tak ako v predposlednom zápase proti Šaci aj v tomto stretnutí chýbala naším hráčom väčšia ochota prihrať si loptu a vytvoriť si tak v zhustenom priestore väčšie šance na strelenie gólu. O konečnom poradí na druhom a treťom mieste rozhodlo skóre, ktoré bolo lepšie na strane Junioru Šaca. 

K celkovému peknému tretiemu miestu tejto kategórie na turnaji košických futbalových klubov naším bojovníkom vrátane trénera gratulujeme a tešíme sa na ďalšie akcie s FK Junior Košice. 

Na záverečnom slávnostnom vyhodnotení boli individuálne ocenení najlepší brankár a najlepší strelec turnaja. Vecné ceny dostali aj najmladší účastníci turnaja z každého tímu. V kategórii U8 dostali zlaté medaily hráči všetkých zúčastnených tímov bez rozdielu poradia a tímy víťazné zlaté poháre.

 

Celkové poradie tímov:
1. Galaktik Košice
2. Junior Šaca
3. FK Junior Košice
.....