Košice, U8 / r.2008 a mladší – 30.01.2016, organizátor FA Benecol Košice

31.01.2016 22:32

 

Hralo sa systémom 4+1, zápas 18 minút, ihrisko 40 x 20 m, bránka 3 x 2 m, lopta č.3

Vzhľadom na skutočnosť, že ráno zrušila účasť MFK Rožňava a na turnaji ostalo 7 družstiev, organizátor pristúpil k zmene z dvoch skupín na jednu, systémom každý s každým.

 

Výsledky našich zápasov podľa poradia:

Základná skupina

1. zápas  FK Junior Košice – Janočko Academy   4:1

strelci gólov: Hani Al-Zabidi 1, Matúš Jerga 1, Filip Števula 1, Marián Kollárik 1

 

2.zápas   CFT Academy – FK Junior Košice    2:4

strelci gólov: Marián Kollárik 1, Dominik Ťukody 1, Filip Števula 1, Matúš Jerga 1

 

3.zápas   FA Benecol Košice B – FK Junior Košice    1:5

strelci gólov: Dominik Ťukody 4,  Hani Al-Zabidi 1

 

4.zápas   FA Benecol Košice A – FK Junior Košice    1:3

strelci gólov: Filip Števula 1, Dominik Ťukody 1, Matúš Jerga 1

 

5.zápas   FK Junior Košice – FK Slavoj Trebišov   0:3

 

6.zápas   Juventus Academy /býv. FK Galaktik/ – FK Junior Košice    0:2

strelci gólov: Dominik Ťukody 1, Filip Števula 1

 

Naša zostava:

Daniel Kardoš, Matúš Jerga, Filip Števula, Vladimír Čudejko, Samuel Červienka, Hani Al-Zabidi, Dominik Ťukody, Marián Kollárik, Lukáš Callo, Viktor Vrábel,

tréner – Ing. Dušan Mikloš, vedúci družstva: Marek Števula

 

Priebeh turnaja:

V prvom stretnutí s rivalmi z Janočko Academy sme začali od začiatku bojovne a nebojácne. Mali sme veľmi dobrý úvodný duel, výsledok skončil jasne v náš prospech.

Druhý zápas proti súperom z CFT Academy – podotýkam všetci boli minimálne o hlavu vyšší / o ročníku 2008 pochybujem, no to je na svedomí trénera / sme na začiatku prehrávali, no potom sme zápas otočili vo svoj prospech. V tomto zápase sa chlapci výborne dopĺňali v útoku aj v obrane. Filip premenil penaltu a po nej nastal zlom v zápase.

V treťom meraní síl sme narazili na nášho mestského rivala z Furče na družstvo FA Benecol Košice B. V tomto zápase sme Dominovali a to doslova a do písmena – Dominik dal 4 góly po sebe, piaty gól pridal Hani. Musím vyzdvihnúť permanentnú útočnú snahu, dôkazom je náš šiesty gól Danka, sekundu po klaksóne, ktorý nebol uznaný. V bráne vystriedal Danka len v tomto zápase Filip. Za celý zápas sa súper len dvakrát dostal na našu polovicu.

Vo štvrtom zápase voči Benecol A sme dnes po druhýkrát na turnaji zopakovali obrat v zápase, tak to tu ešte nebolo. Reč tela nášho brankára Danka hovorila za všetko, nebojácne čelil strelám a brejkom súperov. Táto partia dnes hrala naozaj ako tím, snaha bola citeľná v boji o každú loptu, o každú piaď palubovky. Proste našu chuť hrať sme aj v tomto zápase pretavili vo víťazstvo.

Piaty zápas voči Slavoju Trebišov mal už iné grády. Nedá mi nenapísať, že podľa predvedenej hry súpera sme vedeli, že v tomto zápase hráme o finále, pretože sa stretli dve nepokorené družstvá. Polovicu duelu sme sa držali, potom sme z rýchleho brejku inkasovali, snažili sme sa. Ku koncu zápasu sme nedokázali skórovať a súper ešte dvakrát rozvlnil našu sieť. Nevadí, predvedená hra súpera vzbudzuje podozrenie, či jeho hráči neboli starší. V takom prípade je to len Pyrrhovo víťazstvo, to len na na okraj…

V poslednom šiestom zápase voči Galaktiku /vlastne už Juventus Academy/ sme naozaj siahli na záložné zdroje. Naša bojovnosť nám priniesla zaslúžené ovocie – dva banány v súperovej sieti.

 

Resumé turnaja:

Oficiálne sme na turnaji U8 organizovanom FA Benecol Košice nastrieľali osemnásť gólov v šiestich zápasoch a inkasovali sme v nich osem gólov. Skončili sme na krásnom druhom mieste.

Naši strelci:  Dominik Ťukody – 7 gólov, Filip Števula – 4 góly, Hani Al-Zabidi - 2 góly, Marián Kollárik – 2 góly, Matúš Jerga – 3 góly, Daniel Kardoš – 1 gól regulérny, aj keď neuznaný.

 

Turnaj hodnotím v skutku famózne, obhliadnuc sa oproti výkonu spred týždňa. Naša neúnavná buldočia snaha v útoku nám priniesla krásne gólové momenty. Chlapci hrali oduševnene a hru si užívali, kombinovali, nahrávali, napádali súpera, vracali sa do obrany. Waw -wooow. Veľké absolutórium si zaslúžia všetci fandiaci rodičia a priaznivci, ktorí boli dnes na neudržanie – boli našim šiestym hráčom. Tento fanklub fandil neustále v každom zápase, bolo nás počuť všade. Veľké ďakujem si zaslúžite za vytvorenie skvelej atmosféry.

LEN TAK ĎALEJ vikingovia naši. Dnes ste šliapali v zápasoch sťa ľadoborec Potemkin. Boli to krásne futbalové momenty, ďakujeme.

Prajem veľa síl a chuti do futbalu.

Prvé tri tímy obdržali poháre  a medaile od organizátora turnaja. Každé družstvo obdržalo diplom.  Individuálne ocenenia pre hráčov organizátori vyhlasovali, z každého tímu vyhlásili najlepšieho hráča.

Individuálne ocenenie za najlepšieho hráča nášho klubu FK JUNIOR Košice na turnaji si prevzal Dominik Ťukody.

 

Výsledková listina turnaj U8 Benecol  – 30.01.2016

1. FK Slavoj Trebišov

2. FK Junior Košice

3. Juventus Academy /FK Galaktik/


Hodnotil: Hugáň