Liga prípraviek U10/11, 15. 05. 2016, usporiadateľ FK Junior Košice

15.05.2016 17:19

Výsledky U10:

1.zápas: FK Junior Košice – FK Junior Šaca                        4:7

2.zápas: FK Junior Košice – FA Benecol Košice                  1:9

3.zápas: FK Junior Košice – MFK Rožňava                          1:4

 
Strelci gólov: Medňanský 4, Dura, Topoľčani

 

 

Výsledky U11:

1.zápas: FK Junior Košice – FK Junior Šaca                        0:3

2.zápas: FK Junior Košice – FA Benecol Košice                  8:2

3.zápas: FK Junior Košice – MFK Rožňava                          6:2

 

Zostava: Čančinov, Ondrejka Š. Števula, Papáč, Mikluš, K. Al-Zabidi, Kubík, Šalitrošová.

Strelci gólov: Kubík 7, Š. Števula 3, K. Al-Zabidi 3, Ondrejka 1.

Prihrávky na góly: Papáč 3, Mikluš 3, Šalitrošová 2, K. Al-Zabidi 1,  Ondrejka 1.

 

II. turnaj jarnej časti ligy prípraviek U 10+11, sme usporiadali my na našom kvalitnom ihrisku. Podali sme vo všetkých troch stretnutiach kvalitné výkony.

 

Hodnotenie U11: 

V 1. stretnutí proti FK Junioru Šaca sa nám nepodarilo skórovať a dlho to vyzeralo, že výsledok bude rovnaký ako v I. turnaji v Šaci, kde sme prehrali 1:0. Po prehratom 1. polčase o gól, sme mali v úvode  2. polčasu dve-tri šance na vyrovnanie, ale nepodarilo sa nám vyrovnať. Naopak, po našom nešťastnom nakopnutí súpera sa lopta odrazila do našej bránky. Hostia v závere ešte raz skórovali po rohovom kope hlavou. Prehra o tri góly nezodpovedá pomeru síl na ihrisku, aj keď športovo treba priznať, že súper vyhral zaslúžene.

 

V 2. stretnutí s FA Benecolom sme predviedli výborný, kolektívny výkon. Od začiatku nebolo pochýb, kto v tomto stretnutí bude mať herne aj gólovo na vrch. Súperovi sme síce dovolili vyrovnať na 1:1, ale potom to bol z našej strany výkon, ktorý nemal chybu. Náš 1. gól po rohovom kope Jakuba, strelil Sajmon. Po vyrovnaní na 1:1 sme strelecky explodovali. Na 2:1 po prihrávke Iva skóroval Rišo, na 3:1 zvyšoval po prihrávke Jakuba Sajmon a na polčasových 4:1 upravil po prieniku Rišo. V 2. polčase sme pokračovali v našom výbornom výkone a skóre utešene narastalo. Na 5:1 zvyšoval Karim, prihrával Ivo, na 6:1 opäť Karim po prihrávke Jakuba. Hosťom sa podarilo znížiť na 6:2, ale my sme na gól odpovedali dvoma. Najprv Karim po prihrávke Marianky zvyšoval na 7:2 a skóre stretnutia na 8:2 po prihrávke Karima stanovil Rišo.

 

Našim 3. súperom bolo družstvo MFK Rožňava. Po polčase 4:2 sme súperovi v 2. polčase nedovolili skórovať a navyše sme náš výborný výkon ešte vyšperkovali dvoma utešenými gólmi. Pritom úvod stretnutia nám vôbec nevyšiel, hneď z prvého útoku sme inkasovali. Na gól v našej sieti sme do polčasu odpovedali 4x. Postupne sa presadili Rišo, Šimi po prihrávke od Marianky, opäť Rišo a po ňom Sajmon. Rožňava ešte do polčasu znížila na 4:2. V 2. polčase sme pokračovali v našom bezchybnom výkone. Odmenou pre nás boli ďalšie góly v súperovej bráne. Na 5:2, po prihrávke Iva zvyšoval Rišo a skóre uzavrel po individuálnej akcii Rišo, ktorému to konečne začalo „padať“.

 

Výborný, disciplinovaný výkon celého družstva vo všetkých stretnutiach. Bola to super príprava na medzinárodný turnaj v Šaci.

 

Veľké poďakovanie rodičom našich zverencov za pomoc pri zorganizovaní ligy prípraviek. Osobitne Mirovi Ondrejkovi a Marekovi Števulovi. A nemôžem opomenúť  Maja Kollárika, ktorý má  na svedomí kvalitný trávnik na našom ihrisku.

 

Tréner Urban Vladimír