Liga prípraviek U10/11, 17. 04. 2016, usporiadateľ FK Junior Šaca.

17.04.2016 17:30

 

Výsledky:

U11

1.zápas: FK Junior Košice - Rožňava                   3:3
2.zápas: FK Junior Košice - FK Junior Šaca            0:1
3.zápas: FK Junior Košice - FA Benecol Košice         4:2

Naše góly strelili: Jakub Papáč 2, Ivko Mikluš, Šimon Ondrejka, Riško Kubík 2 a Šimon Števula

U10

1.zápas: FK Junior Košice - Rožňava                   0:2
2.zápas: FK Junior Košice - FK Junior Šaca            0:5
3.zápas: FK Junior Košice - FA Benecol Košice         2:3
Naše góly strelili: Danko Medňanský a Šimon Topoľčani
    


Hodnotenie U11:

Zostava: Čančinov, Ondrejka, Kováč, Š. Števula, Papáč, Mikluš, K. Al-Zabidi, Kubík,
Šalitrošová.

Strelci gólov: Kubík 2, Papáč 2, Ondrejka 1, Š. Števula 1, Mikluš 1.

Prihrávky na góly: Al-Zabidi 4, Papáč 1, Kubík 1, Ondrejka 1.

V I. turnaji jarnej časti ligy prípraviek U 10+11, v ktorom bol usporiadateľom FK Junior Šaca, sme v kategórii U11 boli najmladším družstvom. Za naše družstvo nastúpilo sedem hráčov U10 a dvaja dokonca U9.

V prvom stretnutí proti MFK Rožňava sme dali úvodný gól. Po prihrávke Karima skóroval Jakub. Skóre sa do polčasu nezmenilo. Zásluhu na tom má celé družstvo, ktoré zodpovedne bránilo, na čele s našim brankárom Lukášom. Úvod druhého polčasu nám nevyšiel podľa našich predstáv, súper nás vytrestal dvoma gólmi a otočil skóre stretnutia. Náš výkon aj po obdržaných góloch bol nadpriemerný. Odmenou za to boli naše dva góly, o ktoré sa pričinili Ivo po prihrávke Riša a do vedenia nás poslal Šimi po prihrávke Karima. Škoda, že sme naše vedenie neudržali. Gól na 3:3 sme dostali cca 3.minúty pred záverečným hvizdom.

 

Po 5.minútovej prestávke sme v druhom stretnutí hrali proti domácim FK Juniorom Šaca. Bolo to herne kvalitné stretnutie z oboch strán. O našej prehre rozhodol jediný gól stretnutia, ktorý sme dostali v prvom polčase. Nešťastná prehra, ale mňa potešil opäť náš výborný kolektívny výkon.

 

Našim tretím súperom po hodinovej prestávke boli chlapci z FA Benecolu Košice. Výkon v tomto stretnutí bol famózny. Vytvorili sme si našou kombinačnou hrou rad šancí. Pri ich premieňaní sme nemali šťastie. Prehrávali sme po zlej rozohrávke, ale náš výkon sme ešte do prestávky vyšperkovali gólom. Po prihrávke Šimiho, Rišo vyrovnal na 1:1. V druhom polčase sme sa ujali vedenia, keď po výbornej kombinácii a finálnej prihrávke Karima , opäť Rišo skóroval. Súper ešte stačil vyrovnať na 2:2, ale my sme našim chcením a túžbou po víťazstve odpovedali na vyrovnávajúci gól, našim tretím gólom, keď Karim vybojoval loptu a perfektnou prihrávkou našiel Jakuba, ktorý z prvej rozvlnil sieť, 3:2. V záverečnej minúte prišla čerešnička na torte, v podobe nášho štvrtého gólu. Jakub prihrával Sajmonovi, ktorý taktiež bez prípravy, z prvej trhal sieť a bolo vymaľované. Zaslúžená pochvala celému družstvu za predvedené výkony a slušné vystupovanie.

 

Ďakujem rodičom za rozumné povzbudzovanie našich zverencov. Nezvyknem chváliť jednotlivcov, ale tu urobím výnimku. Pochvala za tri šprinty za loptou od nášho
vedúceho Mareka Števulu, alias Hugáňa. Malo to aj primeranú odozvu u našich fanúšikov. Marek ideš!!!

 

Tréner Urban Vladimír