MŠK FOMAT Martin U11 /r.2006 a mladší/ 20. - 21.08.2016

22.08.2016 08:46

MEDZINÁRODNÝ LETNÝ TURNAJ 2016

 

Účastníci turnaja: MŠK FOMAT Martin, FC Nitra, KP Calisia 14 Kalisz 1, (PL), KP Calisia 14 Kalisz 2, (PL), Ostrowia 1909 (PL), FK Junior Košice, FK Pohronie, FK Inter Bratislava.

 

Naše výsledky:                                                   DEŇ 1.

 

FK Junior – FC Nitra   1:5  Po rohovom kope Jakuba na 1:1 vyrovnal Ivo, keď strelu Šimiho dotlačil do bránky.

FK Junior – FK Pohronie   1:3     Po priamom kope Sajmona na 1:1 vyrovnala Mery.                               

FK Junior – FK Inter         1:3     Po strele Riša vyrovnal na 1:1 Šimi. 

FK Junior – Ostrowia        2:4    Po prihrávke Iva na 1:1 vyrovnal Rišo, po prihrávke Dana na 2:2 vyrovnal Ivo.  

FK Junior – KP Kalisz 2    2:3    A opäť aj v poradí piatom stretnutí sme odpovedali na prvý  gól súpera vyrovnávajúcim gólom na 1:1 po strele Riša z priameho kopu a na 2:2 vyrovnal Ivo po prihrávke Šimiho.

      

 

                                                                          DEŇ 2.

 

FK Junior – KP Kalisz 1        4:1        

V 6. stretnutí na turnaji sme  prvýkrát šli do vedenia. Po prihrávke Riša skóroval Šimi. Súper stihol vyrovnať, ale my  sme sa presadili ešte 3. gólmi a tešili sme sa z víťazstva. Na  2:1 upravil Rišo po prihrávke Sajmona, na 3:1 po strele Jakuba, zvyšil náš najmladší hráč Filip a skóre na 4:1 uzavrel  náš ostrostrelec Rišo.                        

      

FK Junior – MŠK Martin       0:3    

Len v poslednom stretnutí na turnaji sme vyšli strelecky  naprázdno. Škoda, že nášho najlepšieho strelca Riša po   samostatnom nájazde vychytal najlepší brankár turnaja z Martina.     

                                                                                             

Konečné poradie:

1.    FK Inter Bratislava

2.    MŠK FOMAT Martin

3.    FK Pohronie

4.    FC Nitra

5.    KP Kalisz 2

6.    Ostrowia

7.    FK Junior Košice

8.    KP Kalisz 1

 

Naša zostava: Hulík, Šalitrošová, Ondrejka, Papáč, Mikluš, K. Al-Zabidi, Medňanský, Kováč, Š. Števula, Kubík, Dura, F. Števula.

 

Pre Joja Kováča to bol posledný turnaj vo farbách nášho klubu. (zmena bydliska) Na rozlúčku sme mu pridelili honor nášho najlepšieho hráča na tomto turnaji. V mene všetkých členov a priaznivcov nášho klubu prajem Jojovi v novom pôsobisku TJ Rovinka len to najlepšie. Jojo ďakujeme!!! Samozrejme poďakovanie patrí aj Jojovým rodičom. (oslabenie fans)

 

Naše výkony na turnaji hodnotím pozitívne. Prakticky bez prípravy, sme v žiadnom stretnutí nehrali podradnú úlohu. Bol to náš prvý turnaj na tak veľkom ihrisku. (64x45m), počet hráčov 7+1, povrch umelá tráva. Dokázali sme potrápiť okrem prvého stretnutia s Nitrou všetkých súperov. Natrápili sa s nami víťaz turnaja Inter, aj druhý  domáci Martin, ktorý mal k dispozícii dve kompletné sedmičky. A v poslednom stretnutí Martina s nami, domáci ak chceli vyhrať turnaj potrebovali s nami vyhrať o šesť gólov, tak že šlapali naplno. Moji zverenci si za výkony hlavne v 2. hrací deň zaslúžia absolutórium.   

Junior do toho!!!

 

Ďakujem rodičom za zabezpečenie účasti našich detí na turnaji.

 

tréner Urban