Spiš Cup - Hrabušice, kategória U8, ročník 2006 a ml., 3.3.2014

04.03.2014 16:36

Spiš cup 2014 - Hrabušice, kategória U8, ročník 2006 a ml., 3.3.2014, organizátor turnaja - Hrušak Team
 

Nášich sedem statočných:
Samuel Červienka,
Šimon Topolčany,
Karin Al Zabidi,
Šimon Števula,
Ivan Mikluš,
Richard Kubík,
Alex Tančák

Naše zápasy

  góly
FK Junior Košice – Hrušak Team 6:2 Karim Al Zabidi 2, Šimon Števula 2,
Richard Kubík 1, Ivan Mikluš 1
FK Junior Košice – MFK Košice 4:1 Richard Kubík 2, Karim Al Zabidi 1,
Ivan Mikluš 1
FK Junior Košice – FAMT Prešov 9:1 Karim Al Zabidi 3, Richard Kubík 2, Ivan Mikluš 2,
Samuel Červienka 1, Šimon Topoľčany 1
FK Junior Košice – Hrabušice 5:1 Karim Al Zabidi 2, Richard Kubík 2,
Šimon Števula 1
   

 

Našich „sedem statočných“ pricestovalo na turnaj v tomto zložení skromne, bez veľkých očakávaní, ale s odhodlaním bojovať za klub Junior Košice. 

Už náš výkon v prvom zápase naznačil, že naši chlapci prišli do Hrabušíc hrať futbal a pobiť sa o dobrý výsledok. Hrušak Team zaskočili veľmi dobrým pohybom, chuťou hrať a súperovi nastrieľali 6 gólov, z toho 3 góly padli po samostatných únikoch našich hráčov, 2 krát zachytili rozohrávku súpera a jeden gól - prvý v zápase - vsietil Šimon Števula peknou strelou z diaľky. 

Povzbudení výhrou sme v druhom zápase nastúpili proti MFK Košice. Chlapci pokračovali vo veľmi dobrom výkone a už v polovici zápasu sme vyhrávali 3:0 po veľmi pekných individuálnych akciách Karima, Riška a Ivka. Následne sme inkasovali gól - vlastný - z kopačky Ivka Mikluša v snahe blokovať strelu súpera na našu bránu. Na konečných 4:1 upravil Riško Kubík strelou po odrazenej lopte od súpera. 

V treťom zápase naším súperom bol FAMT Prešov a to bol z našej strany gólový koncert. Aj v tomto zápase sme súpera prevyšovali celoplošným aktívnym pohybom, bojovnosťou o každú loptu, hlavne dôsledným dohrávaním akcií pred súperovou bránkou, zachytávaním rozohrávok súpera a vytvárali sme si šance aj vlastnými kombinačnými akciami. V zápase strelil svoj prvý turnajový gól Samko Červienka a svoju prvú gólovú asistenciu zaznamenal aj Alex Tančák. Gratulujeme. 

Štvrtý zápas proti Hrabušiciam bol malé finále turnaja. Víťazstvo a remíza nám zaručovalo prvé miesto, v prípade prehry by sme obsadili druhé miesto na turnaji. 

Naši chlapci zápas začali veľmi dobre, pokračovali v aktívnej hre v obrane aj v útoku a zápas s prehľadom vyhrali 5:1 nad fyzicky výrazne zdatnejším súperom a domov si odnášali zlaté medaily, krásny pohár pre víťaza turnaja a individuálne ocenenia. 

Všetkým chlapcom bez rozdielu treba poďakovať za predvedené výkony, ochotu bojovať o každú loptu a kolektívny výkon, ktorý ich doviedol k víťazstvu na tomto turnaji. Gratulujeme hráčom, trénerovi a rodičom ďakujeme za podporu a aktívne povzbudzovanie. Tešíme sa na ďalšie vystúpenia našich detí.


Ocenení hráči nášho tímu:
Karim Al Zabidi – najlepší strelec turnaja 
Richard Kubík – najužitočnejší hráč mužstva


Celkové poradie tímov:
1. FK Junior Košice
2. Hrabušice
3. MFK Košice
4. FAMT Prešov
5. Hrušak Team Smižany