Turnaj Rimavská Sobota, kategória U7, ročník 2007 a ml., 22.6.2014

01.07.2014 16:40

Turnaj Rimavská Sobota, kategória U7, ročník 2007 a ml., 22.6.2014
 

Náš tím:
Šimon Topolčani,
Ivan Mikluš,
Samuel Červienka,
Michal Hulík,
Alex Tančák,
Karim Al Zabidi,
Marián Kollárik,
Jakub Kubinec,
Oliver Lešo,
Vilko 

Naše zápasy

základná skupina A góly
   FK Junior Košice – Dukla B. Bystrica 1:2 Ivan Mikluš
 
   FK Junior Košice – Sajóvolgye Focisuli /HU/ 2:2 karim Al Zabidi 2
 
   FK Junior Košice – MFK Rim.Sobota červ. 1:3 Šimon Topolčani 
 
zápas o 7. miesto  
   FK Junior Košice – Junior Šaca 4:0 Ivan Mikluš 3, Karim Al Zabidi 
 

 

Futbalový klub MŠK Rimavská Sobota usporiadal pekný a vydarený medzinárodný futbalový turnaj pre kategóriu U7. Zúčastnilo sa ho 8 mužstiev, ktoré boli rozdelené do dvoch skupín. 

Prvý zápas v našej skupine sme odohrali proti Dukle B. Bystrica a prehrali sme ho najtesnejším rozdielom o gól. V zápase naši nepodali optimálny výkon ani v obrane ani v útoku, nepodarilo sa streliť viacej gólov a ukázalo sa, že to bol rozhodujúci zápas pre umiestnenie v skupine. 

V druhom dueli proti mužstvu z Maďarska to už z našej strany bolo lepšie, vyhrávali sme 1:0, ale aj prehrávali 2:1, nakoniec sa nám podarilo streliť vyrovnávajúci gól a pripísali sme si prvý bod do tabuľky. 

Posledný zápas v skupine sme odohrali proti domácemu tímu z Rimavskej Soboty a keď sme chceli pomýšľať na semifinále potrebovali sme tento zápas vyhrať o 4 góly a Maďari by museli prehrať svoj posledný zápas v skupine. V úvode naši strelili prvý gól, ale nedarilo sa streliť ďalšie a tak dostali väčšiu príležitosť si zahrať všetci chlapci z nášho tímu. So ziskom jediného bodu v skupine sme obsadili posledné miesto. 

V zápase o umiestnenie našim súperom boli chlapci z Junioru Šaca, tento duel sme zvládli bez väčších zaváhaní, strelili súperovi pekné 4 góly a čo bolo pozitívne chlapci bojovali do konca a vytvorili si ešte ďalšie šance. 

Aj napriek neočákovanému umiestneniu na poslednom tohto sezónnom turnaji tejto kategórie, chlapcom ďakujeme za snahu a bojovnosť až do záveru turnaja, trénerovi ďakujeme za celoročnú práci s chlapcami našej najmladšej kategórie, rodičom ďakujeme za podporu detí a ochotu zúčastniť sa takýchto podujatí a tešíme sa už na novú sezónnu a veríme v lepšie úspechy na podobných turnajoch.

 

Ocenení hráči:

Miško Hulík – najužitočnejší  hráč mužstva
Šimon Topoľčani – najlepší brankár  turnaja

 

Konečné poradie:

1. FK Žiar n/Hronom, , 2. Sajóvolgye Focisuli /HU/, 3. Dukla B. Bystrica, ....  7. FK Junior Košice