Turnaj U7, Bardejov / ročník 2008 a mladší /, Mestská športová hala Bardejov 17.1.2015

22.01.2015 09:07

Hrací systém: 5+1, zápas 15 minút, ihrisko 40 x 20 m, bránka 3 x 2 m.

 

Výsledky našich zápasov podľa poradia:

1. zápas / 8:45 / Junior Košice - CFT Academy 2:0 , góly: Marián Kollárik, Filip Števula

2.zápas / 9:50 / Junior Košice - Gwiazda Ruda Slaska  0:1

3.zápas / 10:35 / Junior Košice - FAMT Prešov 0:2

4.zápas / 11:20 / Junior Košice - Partizán Bardejov 0:1

5.zápas / 11:50 / Junior Košice - Glinik Gorlice 1:0, gól: Šimon Topolčáni

 

Naša zostava: Šimon Topolčáni, Marián Kollárik, Lukáš Callo, Vladimír Čudejko, Daniel Kardoš,

Matej Buček, Hani Al-Zabidi, Filip Števula

 

Priebeh turnaja:

V prvom zápase sme začali s rešpektom a potom to rozbalila naša úderná trojka Hani, Majko a Filip. Po štandartke z rohu Filip našiel ideálne Majka a ten nezaváhal /1:0/. Počas zápasu sme si vypracovali viacero šancí, hrali sme pekný útočný futbal - radosť pozerať na našich benjamínkov a ich nasadenie. Druhý gól strelil Filip z polovice ihriska po výkope brankára CFT a skackavej lopte nekompromisne napriahol pravačku a nádherným lobom pod brvno spečatil náš triumf na 2:0.

V druhom zápase sme sa stretli s 8-násobným víťazom turnaja z predošlých ročníkov klubom Gwiazda Ruda Slaska. Na prekvapenie sme  so silným súperom držali krok, bránili sme sa až sme napokon prehrali o gól ale so cťou. Počas tohto zápasu náš brankár Šimon priam čaroval - veľká pochvala ale patrí všetkým chlapcom.

V treťom zápase nám po predošlej prehre ubudlo síl i sebavedomi e, v koncovke sme s nevedeli presadiť, celý zápas bol bojom o loptu na oboch stranách. Súper /FAMT/ nás porazil zaslúžene, na šance sa nehrá - rozhodujú góly.

V štvrtom zápase sme narazili na rozbehnutý domáci tím Partizán Bardejov. Peknou hrou sa naši chlapci snažili ale súper nás predčil kombinačne a hlavne disponoval viacerými striedajúcimi hráčmi a my obmedzenou zostavou hráčov kvôli maródke. Vzhľadom na fakt, že sme prehrali len o gól s neskorším víťazom turnaja, môžeme byť s výsledkom spokojný.

V poslednom piatom zápase sme sa snažili prekvapiť súpera z brejkov v strednom pásme, no úspešne sa bránil. Následne po výkope nášho brankára s prispením dvoch hráčov súpera skončila lopta v súperovej sieti - góóól  1:0. Tento gól padol tesne pred konečným hvizdom rozhodcu.

Resumé o turnaji:

Neoficiálne finále turnaja Partizán  vs  ; Gwiazda sa skončilo nerozhodne 0:0, hráči oboch tímov plnili defenzívne úlohy ukážkovo a z rýchlych brejkov sa nepresadil nikto. Podotýkam, že domáci tím Partizán Bardejov vyhral turnaj zaslúžene, počas turnaja neinkasovali ani gól. Pochváliť treba aj hráčov Gwiazdy za peknú kolektívnu hru, doplatili na fakt, že mali na striedanie iba jediného hráča o čom hovorí výsledok ich posledných zápasov /dve remízy/.     

Našich chlapcov z klubu FK Junior Košice za odvedené výkony chválime. Škoda, že na poslednú chvíľu nám pre chorobu na turnaji chýbali - brankár Filip Ondejka, hráči Lukáš Jerga a Dominik Oľhava.

Konečná tabuľka turnaja:

1.Partizán Bardejov - 13 bodov, skóre  8:0

2.Gwiazda Ruda Slaska  - 11 bodov, skóre  7:2

3.FAMT Prešov - 10 bodov, skóre  8:3

4. FK Junior Košice - 6 bo dov, skóre  3:4

5. CFT Academy - 3 body, skóre  5:10

6. Glinik Gorlice  - 0 bodov, skóre  2:14 

 

Pri vyhlásení výsledkov turnaja za zvukov slovenskej a poľskej hymny všetky tímy obdržali medaile a darčekové balíčky od organizátora a sponzorov turnaja.

Do ALL STARS hráčov turnaja za náš tím FK Junior Košice bol vyhlásený Marián Kollárik.

Individuálne ocenenie za najkrajší gól turnaja si prevzal  náš hráč Filip Števula.

Veľké poďakovanie za pekný turnaj patrí organizátorovi, rodičom, hlavne našim chlapcom spolu s trénerom Dušanom Miklošom.

Športu zdar a futbalu zvlášť - hurá tešíme sa na ďalšie turnaje.