Turnaj U9, Bardejov / r. 2008 a ml., 12.02.2017 /

14.02.2017 08:13

Výsledky nášho družstva:

- turnaj prebiehal v nám už známej Mestskej športovej hale v Bardejove, zúčastnilo sa ho spolu  6 družstiev, pôvodný klub Tempo Nienasow z Poľska na poslednú chvíľu nahradilo FK Humenné, hralo sa 4+1, zápas 20 minút, bez autov, rohy sa kopali, systémom každý s každým.

 

1.zápas     FK Junior Košice  -  FK Humenné                           1:1

2.zápas     Partizán BJ II         -  FK Junior Košice                    2:4

3.zápas     FK Junior Košice  -  FAMT Prešov                           0:1

4.zápas     Partizán BJ I          -  FK Junior Košice                    8:0

5.zápas     Tesla Stropkov       -  FK Junior Košice                    1:2

 

 

Na turnaji sme skončili na štvrtom mieste, získali sme 7 bodov s pasívnym  skóre 7:13

 

Naša zostava: Nicolas Mosorjak, Ivan Novotný, Marián Kollárik, Filip Števula, Maťo Biško, Jakub Biško, Hani Al-Zabidi, Dominik Ťukody, 

Matúš Jerga, Daniel Kardoš

 

Našu hru poznačil prvý vydarený zápas, prvá polovica zápasu nám patrila, bojovali sme, hoci sme inkasovali, nepovolili sme a podarilo sa nám v 18. minúte Dominikom vyrovnať na 1:1. Bol to sľubný vstup do turnaja. V druhom zápase proti Partizán BJ II, sme dreli, no opäť sme inkasovali prví. Dominik v desiatej minúte vyrovnal, Hani nás v dvanástej minúte poslal do vedenia na 2:1. V devätnástej naklonil misku váh na našu stranu dobrou dorážkou Filip, stav bol 3:2. Výsledok doplnil v závere duelu Dominik a uzavrel výsledok na konečných 4:2 pre naše farby.  Po dlhej dvojhodinovej pauze a obede sme nastúpili proti FAMT Prešov, vyzeralo to dlho na remízu, tlačili sme len nie to streliť presne, nakoniec sme pykali za chybu v obrane a prehrali sme o gól. Štvrtý duel bol pre nás pohromou, veď čo akcia to gól. Po štyroch minútach svietilo na tabuli 4:0, nevedeli sme rozohrať ani nič vymyslieť, súper nás deklasoval rozdielom triedy 8:0. Po tejto prehre nám sebavedomie spadlo na bod mrazu, našťastie sme pozbierali zvyšky síl a zobrali si slová prezidenta k srdcu. V poslednom zápase to bola cesta správnym smerom, útočili sme i o loptu zabojovali. V siedmej minúte z priameho kopu to trafil Matúš - 1:0 a opäť v šestnástej minúte skoro od polovice napáli na bránu zo štandartky Filip a bolo 2:0. Záver sme si nepochopiteľne skomplikovali a inkasovali sme po zbabranej prihrávke v obrane. V úplnom závere sme už výsledok neprikrášlili, strela Domina minula bránku. Mrzieť nás môže množstvo nepremenených útokov, nepresných striel, chýbal nám tímový duch všetci za jedného. V niektorých okamihoch chlapcom sťa by nohy i ústa dreveneli, nik ani hláska nevydal, pohybom si vypýtal loptu. Vôbec sme možnosť hrať o mantinely nevyužívali, stratili sme veľa síl v bojoch o loptu pri mantineloch. 

Vieme, čo ešte treba napraviť a kde pridať. Nemôžeme cupkať pri súperoch a neísť do kontaktu so súpermi, takto loptu nezískame. Až v poslednom zápase sa nám podarilo nedostať gól ako prví, inak sme dnes len doťahovali skóre. Kritiku musím adresovať všetkým, nie iba jednotlivcom, iba tak sa z toho poučia. Bude fajn, ak si všetci chlapci, čo bojovali na tomto turnaji s odstupom času uvedomia, že i prehry nás posúvajú vpred a ukazujú nám čo treba zlepšiť. Napriek tomu si zaslúžia všetci hráči pochvalu, že to nevzdali, až na ten zápas proti Bardejovu I. 

 DO TOHO JUNIOR!!

 Tak dnes to bola iba zemiaková medaila, nevadí. Nabudúce veríme, že to bude lepšie.

 

Konečné poradie turnaja:

1. Partizán Bardejov I - impozantné skóre 31:0!

2. FK Humenné

3. FAMT Prešov

4. FK Junior Košice

5. Tesla Stropkov

6. Partizán Bardejov II

 

Z každého družstva bol ocenený najlepší hráč, z našich sa ním stal Filip Števula.

 

Rekapitulácia našich strelcov:

Dominik Ťukody - 3 góly

Filip Števula - 2 góly

Matúš Jerga - 1 gól

Hani Al-Zabidi - 1 gól

 

Stroho hodnotí Hugáň