LOKOMOTÍVA CUP 2015 /U9, r. 2006 a mladší / Hádzanárska hala ZŠ Bernolákova, Košice, 28. 2. 2015

28.02.2015 18:55

 

Hralo sa systémom 5+1, zápas 20 minút, ihrisko 40 x 20 m, bránka 3 x 2 m.

 

Výsledky našich zápasov podľa poradia:

1. zápas / 8:30 / FK Junior Košice - FA Benecol Košice  7:2

2.zápas / 9:50 / FK Junior Košice - Lokomotíva Košice   2:1

3.zápas / 11:35 / FK Junior Košice - MFK Zemplín Michalovce 1:0

4.zápas / 12:30 / FK Junior Košice - FK Galaktik Košice 0:1

 

Naša zostava: Šimon Ondrejka, Tomáš Géci, Marianna Šalitrošová, Šimon Števula, Filip Proks, Viliam Gutray, Karim Al-Zabidi, Ivan Mikluš, Richard Kubík, Jozef Kováč, Jakub Papáč

 

Priebeh turnaja:

V prvom zápase sme proti Benecolu začali nekompromisne a len nepremenené šance nás môžu trochu mrzieť, inak zápas mohol skončiť aj dvojciferným výsledkom. Konečne môžeme vysloviť veľkú pochvalu hráčom za vkročenie do prvého zápasu na turnaji správnou „nohou-strelkou“, s rešpektom a fair play hrou voči súperovi.  Počas zápasu sme si vypracovali množstvo šancí, hrali sme pekný útočný futbal - radosť pozerať sa na našich hrdinov a ich nasadenie. 

V druhom zápase sme sa stretli s usporiadateľom turnaja - domácou Lokomotívou. Na prekvapenie sme s našimi rivalmi udávali tempo, útočili sme, až sme napokon zápas vyhrali o gól. Počas tohto zápasu bola evidentná naša útočná aktivita, ktorá narážala na výškovo i váhovo dobre disponovaných hráčov súpera. Žiaľ prvú polovicu zápasu sme hrali v akomsi útlme, čo sa nedá porovnať s druhou polovicou stretnutia. Veľká pochvala však patrí všetkým chlapcom za nasadenie.

V treťom zápase sme na súpera z Michaloviec vybehli rýchlou a hlavne účelnou kombináciou, kvalitným napadaním súpera v boji o každú loptu a s výborne zabezpečenou obranou. Po mnohých pokusoch a strelách do priestoru brány sme vyhrali o gól. Nedá sa nevyzdvihnúť počúvanie pokynov a rád nášho trénera našimi zverencami. Takto by sme mali hrať častejšie. Veľká pochvala aj za to, že sa aj útočníci vracali pri kontrách súpera späť do našej obrany, kde sme dominovali a získali temer permanentnú prevahu v osobných súbojoch.

Vo štvrtom a podľa odohraných výsledkov zároveň finálovom zápase sme narazili na rozbehnutý tím FK Galaktik Košice. Peknou hrou sa naši chlapci snažili, ale súper mal o jednu úspešnú strelu navrch v závere stretnutia, ktorá nás stála zápas a znamenala, že nemôžeme pomýšľať na víťazstvo na turnaji. Súper mal v tomto stretnutí ako i v celom turnaji výhodu dvoch hráčov ročníka 2005, pričom tento fakt všetci zástupcovia zúčastnených klubov, vrátane nás, po dohode akceptovali a tolerovali. Vzhľadom na skutočnosť, že sme nakoniec prehrali len o jediný gól s víťazom turnaja, môžeme byť s výsledkom určite spokojní.

 

Resumé o turnaji:

Oficiálne sme na turnaji  LOKOMOTÍVA CUP 2015 nastrieľali zo všetkých tímov najviac gólov - presne desať v štyroch zápasoch.

Našich chlapcov z klubu FK Junior Košice za odvedené výkony chválime.

Perlička turnaja: Náš kapitán „Sajmon“ vyhral všetky štyri žrebovania s kapitánmi súperov o loptu pred začatím hry (za účasti rozhodcu v hre kameň-papier-nožnice).

Konečná tabuľka turnaja:

1 .FK Galaktik Košice - 12 bodov, skóre  9:1

2.FK Junior Košice  - 9 bodov, skóre  10:4

3.MFK Zemplín Michalovce - 6 bodov, skóre  8:1

4. FA Benecol Košice - 3body, skóre  4:17

5. Lokomotíva Košice - 0 bodov, skóre  1:8

 

Pri vyhlásení výsledkov turnaja všetky tímy obdržali diplomy a prvé tri tímy aj medaile a poháre od organizátora turnaja.

Za najlepšieho kanoniera turnaja LOKOMOTÍVA CUP 2015 bol trénermi a organizátorom vyhlásený náš útočník Riško Kubík.

Individuálne ocenenie za najlepší výkon na tomto turnaji v rámci nášho tímu patrí  zaslúžene Šimonovi Ondrejkovi za všestrannosť na pravom krídle ako aj na poste brankárskom, takto to hodnotí vedúci družstva spolu s trénerom.

Veľké ĎAKUJEME za pekný turnaj patrí organizátorovi, dobre fandiacim rodinným príslušníkom a hlavne našim chlapcom spolu s vedením klubu a trénerom Vladimírom Urbanom.

Pozn. - Tomuto sa vážení a milí naši priaznivci hovorí VÍŤAZNÝ FEBRUÁÁÁR !!!

Kto neverí, nech si pozrie naše výsledky na našom webe. Veríme, že nám to vydrží a: „Huráá, tešíme sa na ďalšie turnaje“.

Športu zdar a samozrejme futbalu zvlášť!