Liga prípraviek U9, 16. máj 2015. Usporiadateľ: Galaktik Košice

16.05.2015 23:36

Výsledky:

FK Junior - Benecol           4:2 
FK Junior - Lokomotíva     4:3
FK Junior - KAC                4:0
FK JUnior - Galaktik          3:5

Zostava: Hulík, Kováč, Ondrejka, Lešo, Kubík, Papáč, Al-Zabidi, Mikluš, Topolčani, Bamhor, Gutray.

Strelci gólov: Kubík 4, Kováč 4, Topolčani 3, Mikluš 2, Ondrejka 1, AL-Zabidi 1.
Prihrávky na  góly: Kubík 5, Papáč 4, Ondrejka 1, Kováč 1, AL-Zabidi 1. 

Tri góly sme strelili "pomocou" zlých rozohrávok súperov. Je potešiteľné, že dvanásť našich gólov padlo po kombináciách a finálnych prihrávkach a len tri po hrúbkach súperov.
  
V prvom stretnutí s Benecolom sme po prvom polčase prehrávali 0:2, aj keď sa prevažne hralo pred bránou súpera. Nevyužili sme sedem príležitostí, veľa pochytal brankár súpera, alebo sme netrafili priestor brány. Benecol nám prakticky z ničoho dal dva góly. V druhom polčase sa obraz hry nezmenil, hralo sa väčšinou na polovici súpera a zaslúžene sme výsledok otočili.

V druhom stretnutí s Lokomotívou sme mali lepší prvý polčas, keď sme strelili všetky naše góly. V druhom polčase sme poľavili a súper znížil na rozdiel gólu. Druhý polčas z našej strany nebol optimálny, ale naše víťazstvo bolo zaslúžené.

V treťom stretnutí s KACom sme opäť splnili našu normu, keď sme strelili štyri góly na jedno stretnutie a dokonca sme neobdržali gól. Aj v tomto stretnutí sme boli lepší a zaslúžene sme vyhrali.  

V poslednom stretnutí s domácim Galaktikom sme neuspeli. Rozhodlo sa vlastne už do polčasu, keď sme po bojazlivom výkone prehrávali zaslúžene 3:0. A ako sa ukázalo, bol to s tak kvalitným súperom náskok už nedostihnuteľný.Druhý polčas sme zdvihli hlavy a podarilo sa nám zmierniť prehru na rozdiel dvoch gólov. Domáci zaslúžene vyhrali.

               tréner Urban.