Zemplín Cup 2012 --- 17.-18.11.2012

20.11.2012 18:33
  • Miesto:    Vranov nad Topľou (hala, telocvične mesta)
  • Kategórie:            U-11 (r. 2002) , U-10 (r.2003), U-9 (r.2004), U-8 (r.2005)                                              

Ako to videl ,,El prezidente´´

Na I. ročníku ZEMPLÍN CUP  sme mali zástupcov v každej kategórii.

U - 11 r. 2002 - S dvoma výhrami, jednou remízou a jednou prehrou postúpil do finále A, kde sa nám už tak nedarilo. Herne to bolo dobré, stelecky sme sa presadzovali, no zatiaľ nemáme dlhodobejšieho trénovaného brankára, čo sa ukázalo ako najväčší problém. Celkove umiestnenie 5.-6. miesto. Tu chcem vyzdvihnúť kolektívny duch a následne aj výkon mužstva, ktorý sa prejavil v poslednom zápase kde sme zo 6:1 behom 5 minút stiahli na 6:5.

U - 10 r. 2003 - Družstvo postúpilo bez väčších problémov do finálovej skupiny. Vo finálovej skupine takisto držalo vysokú kvalitu a išlo jasne za svojím cieľom, čo najlepším umiestnením, ktorým bolo nakoniec 2. miesto rozdielom 1 gólu v celkovom skóre. Tréner Miro Ivan st., ktorý viedol družstvo počas turnaja chválil  u chlapcov hlavne zodpovedné plnenie stanovených pokynov.

U - 9 r. 2004 - V tejto kategórií chlapci skončili v základnej skupine na 4. nepostupovom mieste, čo ale vôbec neznižuje ich snahu, ochotu a chuť podávať čo najlepšie výkony. V nedeľu bola vytvorená skupina nefinalistov z ročníkov 2004 a 2003, kde chlapci takisto bojovali a snažili sa o čo najlepší výkon a výsledok.

U - 8 r. 2005 - Tu bolo prihlásených 7 družstiev a hralo sa systémom každý s každým. Chlapci išli pevne od jedného víťazstva k druhému a získali 1. miesto a putovný pohár. Úspech je o to cennejší, že toto družstvo bolo zložené z hráčov pol na pol r. 2005 a r. 2006 a r. 2007

 

U -8 kategória 2005

Zo šiestich zápasov iba jeden remizovali a päť vyhrali. V prvom zápase zdolali FOMAT Martin 3:2, ked otáčali zo stavu 0:2. Potom v maličkej telocvicni porazili po gólostroji FAMT Prešov U7 7:4 a JUNOSPORT Stará Ľubovňa 4:3, keď predviedli pekné futbalové akcie. Vo vynikajúcom zápase vyhrali nad druhým FAMT Prešov U8,  keď v posledných sekundách otočili na 2:1. V poslednom zapase porazili KAC Košice 3:0. To už bola doslova futbalová exhibícia. Remizovali iba v zápase. s Vranovom nad Topľou 1:1, napriek 20 strelám na bránu súpera.
O úspech sa zaslúžili Milan Géci, ktorý chytal ako Casillas, režisér celej hry Rikky Buko, najlepší strelec turnaja v kategórii 2005 Matej Varšo, bombardér z priamich kopov Marko Ivan, nebojácna bojovníčka Marianna Šalitrošová, bezchybný Oliver Lešo, rýchly Ivan Mikluš, a stále sa zlepšujúci Alex Ragan a Šimon Topolčany.Tréner m. Šiplák  všetkým GRATULUJE.

 

U - 10 kategória 2003

 

Chlapci v kategórii 2003 znovu ukázali svoju silu a to že sa im v halách darí. Vo veľmi náročnom sobotňajšom programe , po kvalitných a disciplinovaných výkonoch vyhrali B- skupinu po výsledkoch:     

                      Junior Košice – Fomat Martin                     1:0

                      Junior Košice – Junosport St.Ľubovna        4:0

                      Junior Košice – FAMT Prešov                     1:2

                      Junior Košice – WKS Slask Wroclav            4:1

                      Junior Košice – MFK Zemplín Michalovce    4:0

Prvý zápas bol veľmi bojovný a tvrdý . Chlapci ho však zvládli a zaslúžene zvíťazili. V nasledujúcich zápasoch sme využívali výbornú obranu, získavali lopty, viac kombinovali a dostávali  sa do šancí. Proti FAMT sme hrali dobre, ale veľa šancí sme nevyužili (aj zásluhou výborného brankára FAMT ) a smolne sme prehrali. Najkrajšie kombinačné akcie naši chlapci predviedli v poslednom zápase.Po štyroch výhrach a jednej prehre sme zaslúžene vyhrali skupinu B a postúpili z prvého miesta.

V nedeľu chlapci pokračovali vo výborných výkonoch a vyhrali postupne všetky tri finálové zápasy.

                           Junior Košice – Dupo Rožňava                  2:1

                           Junior Košice – KAC Košice                       4:0

                           Junior Košice – MFK Vranov n. Topľou      3:1

V závere nám k celkovému víťazstvu chýbal kúsok šťastia , keď pri rovnosti bodov s domácim Vranovom o víťazovi nerozhodol vzájomný zápas ale skóre , a to mali domáci o jeden gól lepšie...Naši skončili druhí , tretie miesto obsadili chalani z KAC Košice .

Základom našej hry bola tradične super obrana , spoľahlivý brankár (viac krát čaroval) a nebezpečný útok. Kolektívnou hrou naši vyčnievali nad súpermi. GRATULUJEME!!!

Hráči: Babinec Róbert, Buko Dávid, Fecko Filip, Fiľak Ján, Ivan Miroslav, Körös Adam, Lešo Richard, Murín Sebastián, Radoczi Peter, Šalitroš Martin,  Škrinár Norbert, Šoltýs Radovan

Tréneri M. Ivan st. a P. Radoczi st. chlapcom ďakujú za vzornú reprezentáciu a rodičom za podporu.